cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi pentru ei!

Liviu Florea, prietenul Edulier :
Îmi donez ziua de naștere. Urmează. Pe 1 ianuarie 2021.
 Nu am vrut să mă nasc acum aproape 35 de ani, dar nici nu am putut să mă opun. Ce vreau de la tine este să donezi. Nu vreau să-mi urezi la mulți ani și nici să-mi spui cât de minunat sunt că fac asta. În schimb, poți să-mi spui că sunt un bou, pentru că nu m-am gândit la asta mai devreme. Nu contează cât donezi, atâta vreme cât alegi să o faci.
Nu contează cât timp a trecut de când nu ai mai vorbit cu mine, important este să donezi. Dacă mă păstrezi în inimă și donezi, nu e nevoie să vorbești cu mine. Și eu am oameni pe care îi păstrez în inimă de mulți ani, chiar dacă tot de atât de mulți ani nu am mai vorbit cu ei.
Unul dintre oamenii cu care vorbesc extrem de rar este Cristiana Ionescu. Până acum câteva zile, nu mai vorbisem cu ea din 2018. Ea și-a adus aminte data, nu eu. De când nu ne-am mai vorbit, ea s-a „îmbogățit” cu un accident vascular celebral. Iar eu…cu o depresie. Amândoi ne recuperăm. Dar nu despre AVC-ul Cristianei sau despre depresia mea este vorba. Ci despre cei 1.604 de copii foarte săraci pe care îi ajută Cristiana. Extrem de săraci. Săraci, săraci. Dacă vrei să înțelegi ce înseamnă sărăcia, e suficient să vorbești cu Cristiana.
Îți garantez că o simți în ființa ta niște lucruri pe care nu le-ai mai simțit până acum. Copiii sunt din Dâmbovița, Ilfov, Ialomița, Giurgiu, Teleorman, Botoșani și București. Nu te mira! Și în București există sărăcie și stomacuri lipite de coaste.
Donația ta o să-i ajute pe copii să mănânce. Nu doar în perioada sărbătorilor de iarnă, ci și după. Pentru că foamea nu-și cere drepturile doar de Crăciun.
Ce o să facă Cristiana cu banii care se vor strânge de la tine, de la tine și de la tine? O să ia conserve, în principiu. Am vorbit cu ea să drămuiască banii care se vor strânge, astfel încât copiii să nu mănânce doar în ianuarie.
Unde donezi? Aici: RO85BACX0000001000188000.
Donații direct cu cardul aici: https://edulier.ro/produs/donatie/
La beneficiar poți să treci Asociația Edulier. Te rog să menționezi „pentru Liviu”.

Pentru prietenii din strănătate donațiile se pot face în contul de euro RO58BACX0000001000188001 sau contul de

GBP RO90BACX0000001000188007 ambele deschise la Unicredit bank, Swift BACX.

Punga Albă cu Vise împlinite de Crăciun

Ca să te anunț câți bani s-au strâns și ce o să facă Cristiana cu ei.

Îți mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.