De ziua mea vreau sa fiu spiridusul lui Mos Craciun pentru copiii Edulier

Dragii mei,

Ma gandeam daca i-as scrie acum o scrisoare Mosului (=Craciun), oare cum ar suna aceasta.

Nu-mi aduc aminte, copil fiind, daca scriam scrisori impreuna cu mama pentru Mosul sau el, saracul, incerca sa gaseasca ce putea si atunci orice gaseam sub brad era binevenit. Imi mai aduc aminte ca o perioada ii ziceam Gerila si un prea stiam de ce, mai tarziu am inteles de ce.

Craciunul meu avea miros de portocale (pentru ca le primeam doar atunci) si uneori cu cateva banane care se coceau pe ziar pe raftul cel mai de sus din camara. Cu toate acestea, au fost cele mai frumoase sarbatori petrecute in familie, alaturi de toti cei dragi si parca de atunci incoace ele nu au mai fost la fel. Multe s-au schimbat in universul asta mare iar o parte din cei dragi nu mai sunt.

Asadar, sa reluam incercarea unei scrisori cu varsta de acum.

Draga Mosule,

Ziua mea se aproprie, mai sunt doar cateva zile, si as fi vrut sa fie una speciala in care sa-i strang pe toti cei apropiati si sa serbam intrarea mea in decada cu numarul 4. Dar anul acesta, cu totul ciudat, s-a impotrivit acestui plan insa ma bucur ca sunt bine si la fel si toti cei dragi mie. Acest lucru, este cel mai important cadou zilele acestea.

As vrea insa sa-ti cer un singur lucru, sa ma ajuti sa fiu Mos Craciun pentru niste copii minunati aflati in grija Asociatiei Edulier, de care cu dragoste se ocupa Cristiana Ionescu. Acesti copii merita sa gaseasca pe masa de Craciun un pic de bucurie. Prietenii mei de la Asociatia Edulier vor cumpara alimente (conserve, fructe etc) necesare pentru ca acesti copii sa aiba o masa un pic mai imbelsugata macar in aceste zile.

Donații direct cu cardul aici: https://edulier.ro/produs/donatie/

Stiu, vei zice de ce nu le cumparam jucarii sau tablete – de asta se ocupa cica altii, unii de sunt la conducere. Sincer, iti spun Mosule, ca nu poti mima bucuria atunci mergi la culcare pe stomacul gol.

In acest demers ii rog pe prietenii mei sa mi se alature, sa fim impreuna Mos Craciun pentru acesti copii. Impreuna le vom oferi un Craciun mai frumos si un pic de speranta ca 2021 nu va fi la fel de nasol. Iar pentru mine, va fi cel mai frumos cadou primit vreodata de ziua mea.

Cu 55 de lei putem deveni spiridușul moșului, iar un dar frumos va ajunge la unul din cei 1604 copii din 6 județe, de care ne ocupăm. Donațiile merg în contul Asociației EDULIER, CIF 22580154, RO85BACX0000001000188000, deschis la UNICREDIT Bank, sucursala Magheru, cu mentiunea Punga Alba cu Vise!- cadoul lui Liviu

Iti multumesc Mosule ca ma asculti si vreau sa va multumesc voua, dragii mei prieteni, care va alaturati acestui proiect. Impreuna daruim si ne facem cu totii bine.

Pentru prietenii din strănătate donațiile se pot face în contul de euro RO58BACX0000001000188001 sau contul de

GBP RO90BACX0000001000188007 ambele deschise la Unicredit bank, Swift BACX.

Abia astept sa ne revedem cu bine, cand s-o putea, si sa va strang in brate.

 

Al vostru,

Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.