Evenimente speciale

  • Descarca aici calendarul evenimentelor Edulier

    programate pentru 2016.

  • Descarca

Evenimentele speciale EDULIER

Carnavalul Copilariei

Carnavalul Copilariei

Pe 1 iunie 2013 am dat startul unui eveniment ce ni-l dorim annual- CARNAVALUL COPILARIEI.

Am avut alaturi peste 60 de copilasi, mari si mici, 16 voluntari si o mare de prieteni. Dintre ei, 5 copilasi aveau pana in 5 ani, majoritatea fiind , insa , intre 9 si 14 ani.
Ne-am imbracat de carnaval, ne-am pictat pe fata, am facut masti care mai de care mai creativa si atragatoare, am colorat, desenat, facut moristi de hartie, ne-am intrecut la creativitate, poezii, muzica de chitara, zambete si veselie! Am incheiat ziua cu o premiere de zile mari si o tombola la care copiii au luat bilete, fiecare dupa puterile sale.

Edulier Dance Night

Edulier Dance Night

6 noiembrie 2013- o seară de dans in Clock’s Pub, alături de prieteni! A fost amuzant, a fost muzică bună, tombolă cu premii frumoase și multe surprise. Participarea a peste 53 de persoane ne-a ajutat să fin mai aproape de deschiderea o spălătoriei comunitare pentru copiii care nu cunosc cum e să trăiești cu o haină curată pe tine.

Edulier Karaoke Night

Edulier Karaoke Night

11 decembrie 2013 – in Clock’s Pub – Să cânți, să te distrezi cu prietenii, dar să ajuți și copiii! Peste 20 de persoane au aratat că știu să cânte, sa se distreze, si sa doneze din suflet pentru a-i ajuta pe cei mai putin norocosi! Tombola a fost nelipsita si a fost punctul atractiv al serii.

Participa si tu la evenimentele noastre sau organizeaza chiar tu un eveniment in beneficiul copiilor de la Edulier!