Scoala de vara…la tara!

Proiect Edulier

Școala de vară la țară

Proiectul nostru Școala de vară la țară are șansa să primească o finanțare care să asigure participarea a 180 de copii anual, in cadrul campaniei Profi- Impreună cu tine, Profi salvează destine! Mai multe detalii despre proiect  http://profi.ro/salveaza_destine/proiecte/edulier-scoala-de-vara-la-tara/

Ce este de făcut?

Cumpărăturile voastre obișnuite, zilnice , in orice magazin Profi!  Apoi scanezi bonul fiscal si votezi proiectul Edulier-Școala de vară la țară!
Copiii îți mulțumesc!

Vrei ca și copilul tău să știe ce gust au merele culese direct din copac, când ouă gainile, cum arată un cuibar, cum să ai grjă de puii de pisică/cățel, când se mulge vaca, ce gust au roșiile culese direct din grădina? Trimite-l la țară! Pentru 6 copii din Bucuresti si imprejurimi putem crea o saptamana de vis si invatare la tara!
Timp de 5 zile, poate învăța prin joc la Edulier, în Grădina lui Moș Tănase ( din 1911), la Corbeanca, Ilfov.
Programul educaţional  cuprinde: tradiții românești, folclor, viața la fermă, excursii la pădure,  engleză,italiană,  religie ortodoxă,pictură, ecologie, micii meșteșugari( construcție și lansare zmeu/casute pasarele/ praștie), origami,înot, ora poveştilor, activităţi matematice distractive, știința distractivă, teme de vacanţă!
Invățarea se face prin  joc şi metode inovative!
Modulul cuprinde 5 zile, de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 18.00.

Alege pachetul dorit

 • Baza

  Fara transport, masa inclusa, cu produse proaspete gatite zilnic

  75 RON/zi

  Vreau

 • All inclusive

  Cu transport la Casa Presei Libere, masa inclusa, cu produse proaspete gatite zilnic

  100 RON/zi

  Vreau